Sitecore CMS

Customer Engagement Platform

Med ikke mindre end 12 certificerede Sitecore udviklere, befinder Pragmasoft sig blandt nogle af Danmarks største udviklingshuse på dette område. Vi har arbejdet med platformen fra version 6.2 og blandt vores referencer kan nævnes Uddannelsesforbundet, Diabetesforeningen og Datagraf

Vi specialiserer os i implementeringsfasen altså at opsætte dit websites indhold i en logisk og let forståelig struktur med udgangspunkt i det godkendte design. Det skal være nemt for din virksomhed at vedligeholde sitet. Om du vil bruge den grafiske Page Editor eller foretrække Content View'et til vedligehold af siderne lader vi dig om at bestemme. Om vi skal samarbejde med din foretrukne design partner eller du gerne vil have os til at anbefale nogen er op til dig.

Hvis du vil videre med din løsning og anvende DMS & A/B split test, Newsletter, Webforms eller noget helt andet, så tag et uforpligtende møde med os og hør hvad vi kan bidrage med.

Vi følger din løsning til dørs med video tutorials, og står klar til at assistere hvis noget driller, eller kræver en genopfriskning.