Certified Umbraco Partner

Pragmasoft har status som Certified Umbraco CMS Gold Partner. Vores kompetencer på .NET platformen gør det muligt for os at lave alt fra komplicerede integrationer til enkle websites med Umbraco. Vi har arbejdet med platformen fra version 3.X og blandt vores referencer kan nævnes Diabetesforeningen, Scandinavian Brake Systems og CT offshore

Vi har valgt at udvikle websites med Umbraco fordi det er et CMS system lavet til at udvikle og drive websites på. Det er en nem og intuitiv grænseflade for dem der skal vedligeholde indholdet og softwaren er baseret på microsoft teknologier.

Man bruger ofte Umbraco til sites der planlægges at leve i længere tid, hvor ting som medlemsområde og login, integrationer til virksomhedens systemer og ehandel er noget der ligger i IT-strategien for virksomheden. Det betyder at vi skræddersyr løsningen til virksomhedens behov og vi også styrer hvilke friheder og begrænsninger indholdsredaktørerne skal have, i forhold til at kunne ændre på designs.

Når det kommer til søgemaskineoptimering er Umbraco helt på hjemmebane i og med implementeringspartneren står for al kodning af HTML. Pragmasoft gør rigtig meget ud af at sikre at kvaliteten og hastigheden er i top på vores løsninger, så kunden får fuld gavn af sin indsats, når det kommer til SEO. 

Pragmasoft tilbyder også løsninger baseret på Go Basic. Go Basic er udviklet på vegne af Økonomi og indenrigsministeriet med det formål at gøre det nemt for offentlige instanser at etablere Umbraco websites på en velafprøvet og brugervenlig platform, og på økonomisk attraktive vilkår. 
Go Basic består af en række basis funktionaliteter man ofte støder på i moderne websites. Tanken er at man på den måde nyder godt af ensartetheden og høstede erfaringer, og ikke skal opfinde den dybe tallerken gang på gang.  
Du kan læse mere om produktet på Go Basic´s egen hjemmeside her: gobasic.dk

Vi specialiserer os i implementeringsfasen altså at opsætte dit websites indhold i en logisk og let forståelig struktur. Målet er at gøre det nemt for din virksomhed at vedligeholde sitet. Vi samarbejder gerne med din foretrukne design partner, alternativt kan vi kan nemt anbefale nogen til dig fra vores store netværk.

Vi følger din løsning til dørs med video tutorials, og står klar til at assistere hvis noget driller, eller kræver en genopfriskning.

Umbraco Kage