Certified Umbraco Partner

Pragmasoft har status som certificeret Umbraco Partner. Vores kompetencer på .NET platformen gør det muligt for os at lave alt fra komplicerede integrationer til enkle websites med Umbraco. Vi har arbejdet med platformen fra version 3.X og blandt vores referencer kan nævnes Diabetesforeningen, Scandinavian Brake Systems og CT offshore

Pragmasoft tilbyder også løsninger baseret på Go Basic. Go Basic er udviklet på vegne af Økonomi og indenrigsministeriet med det formål at gøre det nemt for offentlige instanser at etablere Umbraco websites på en velafprøvet og brugervenlig platform, og på økonomisk attraktive vilkår. 
Go Basic består af en række basis funktionaliteter man ofte støder på i moderne websites. Tanken er at man på den måde nyder godt af ensartetheden og høstede erfaringer, og ikke skal opfinde den dybe tallerken gang på gang.  
Du kan læse mere om produktet på Go Basic´s egen hjemmeside her: gobasic.dk

Vi specialiserer os i implementeringsfasen altså at opsætte dit websites indhold i en logisk og let forståelig struktur. Målet er at gøre det nemt for din virksomhed at vedligeholde sitet. Vi samarbejder gerne med din foretrukne design partner, alternativt kan vi kan nemt anbefale nogen til dig fra vores store netværk.

Vi følger din løsning til dørs med video tutorials, og står klar til at assistere hvis noget driller, eller kræver en genopfriskning.

Umbraco Kage