Udvikling af Mobile Applikationer

Pragmasoft udvikler pragmatiske løsninger til mobilenheder og vi har en stærk præference for iOS baseret udstyr (iPad, iPhone, iPod Touch). Business Apps og Apps med integration til interne Microsoft baserede systemer er blandt spidskompetencerne. Vi har erfaringen og kompetencerne til at få din ide fra workshop til App Store!

Hvad så med Android eller Windows Phone? Det klarer vi naturligvis også - men erfaring og statistik viser at flest apps downloades på Apples enheder og derfor mener vi at det er et godt sted at starte. Så snart din App har fået brugere og feedback så er tiden kommet til at lancere på flere platforme. Om du vil have hjælp til hele processen fra prototype til færdig produkt, eller Pragmasoft kun skal bistå med udviklingen er helt op til dig. Vi samarbejder også gerne med dit team i udlandet.

Vi udvikler kun Apps med producenternes anbefalede udviklingsmiljøer. Det vil sige Xcode / Objective-C til Apple platformen, Eclipse / Java til Android og Visual Studio / .NET til Windows Phone 7. Du er velkommen til at ringe og høre hvorfor. Find vores kontaktoplysninger her og lad os høre om din App-idé.