Forretningsapplikationer

Administrationssystemer
Hvad enten det drejer sig om håndtering af abonnementer og medlemskaber eller handler om administration af udlånsaftaler, så er det som regel noget med at få mange systemer til at snakke sammen. Der skal være fokus på brugervenlighed og på en høj grad af automatisering med mulighed for at lave avancerede rapporter til ledelsesbrug. Pragmasoft har stor erfaring med den type løsninger.

Referencer:
eReolen .dk er en ny national ebogsservice til folkebibliotekernes lånere. Pragmasoft har udviklet et webservice API til biblioteksfrontends og har udviklet den backend administration til Bibliotekskonsortiet som gør det muligt at administrere aftalen med de enkelte biblioteker og den økonomi som også er en del af det.
Besøg www.ereolen.dk

Sport Solution er et administrationssystem til fitnesscentre, sportsklubber og idrætsbranchen der har til formål at simplificere arbejdsgangene for administratorer, brugere og medarbejdere i organisationen.
Besøg www.sport-solution.com

Booking og Ressourcestyring
Tid er penge og effektiv styring af aftaler og ressourcer kan hurtigt aflæses på bundlinjen. Pragmasoft har udviklet en lang række løsninger med fokus på netop denne disciplin. Pragmasoft har lavet løsninger til såvel den mellemstore virksomhed, der f.eks gerne vil give kunderne mulighed for selv at booke en aftale som den store virksomhed med avancerede behov

Referencer:
Voksenuddannelsescenter Frederiksberg VUF
VUF er et voksenuddannelsescenter, der udbyder studieforberedende og almendannende voksenuddannelser på alle niveauer. Det betyder at studievejledning og rådgivning er et helt centralt ”produkt”. Pragmasoft har bygget et webbaseret bookingsystem, der gør det muligt for de studerende selv at booke tid til dette og som samtidig gør det nemt for studievejlederne at planlægge deres arbejdsdag.
Besøg http://www.vuf.nu/