Web og CMS

Pragmasoft har stor erfaring med at opbygge både enkle og komplekse websites på basis af CMS-løsninger, som gør det nemt for kunden selv at vedligeholde og videreudvikle sitet. Vi opsætter designs og virkeliggør drømmen om spændende og interaktive funktioner til f.eks mobile platforme.
Vi har bygget løsninger i Umbraco, Sitecore og .NET og har udviklet specialfunktionalitet til andre CMS-løsninger for f.eks. at kunne fremvise data fra bagvedliggende systemer og styre brugere på tværs af systemer.

Referencer:
LEGO
Pragmasoft har gennem næsten 4 år har stået for opsætning af alle LEGO´s markedsføringssites i et specialudviklet CMS system. LEGO´s eget designbureau står for udformningen af designet mens Pragmasoft sørger for CMS udvikling og implementering. Et eksempel kunne være herofactory.lego.com - hvor vi ud over implementation af design også har bygget systemet til Real-Time Statistics.
I løbet af 2012 færdiggør LEGO migreringen af samtlige sites til Sitecoreplatformen. Pragmasoft forestår store dele af denne migrering.

Diabetesforeningen
Diabetsforeningen er med sine 75.000 medlemmer en af Danmarks største patientforeninger. diabetes.dk er en omfattende Umbraco løsning med webshop, ekstranet for frivillige og mobile tjenester. Pragmasoft står for vedligeholdelse og videreudvikling af den samlede løsning i tæt samarbejde med Diabetesforeningens egne markedsføringsfolk og brugere.
Besøg www.diabetes.dk

Statsministeriet
Statsministeriets website er lavet i et specialudviklet CMS system. Løsningen er udført i samarbejde med Datagraf og Statsministeriets sikkerhedskonsulenter.
Besøg www.statsministeriet.dk