Mobilapplikationer og Mobil Udvikling

Pragmasoft har lavet mobil udvikling med fokus på GPS-positionering, mobil sites og apps til f.eks tidsregistrering. Det primære fokus er udvikling til iOS og Android - men vi hjælper også gerne med portering til andre platformer.

Mobilteknologien lukker op for stadig flere muligheder for at komme i kontakt med kunderne på en anden måde og for at yde en bedre og mere præcis service.

Der er stadig tale om en ung teknologi såvel som platform. Derfor forsøger vi hos Pragmasoft at hjælpe vores kunder til at tænke over hvilken situation det er man ønsker at understøtte og hvordan man så bedst kan gøre det med en mobil applikation.

Hvis der er usikkerhed om disse ting, kan man med økonomisk fordel anvende mobile web sider til at få afklaret om det man vil lave også giver mening i virkligheden. Du er altid velkommen til at ringe og drøfte dine tanker om mobilapplikationer med os. 

Referencer
Lilly Brudekjoler
Pragmasoft har i samarbejde med Datagraf udviklet en iPhone app til Lilly Brudekjoler der gør det nemt for vordende brude at se de nye kollektioner og det smarte tilbehør.

Diabetesforeningen
Pragmasoft har udviklet en app for Diabetesforeningen til kulhydratælling. Appén skal gøre det nemt for børn at udregne insulinbehov og dermed gøre dem mere selvhjulpne i situationer hvor de ikke har mor og far ved siden af men skal have hjælp af f.eks en lærer eller pædagog.