E-handel er vejen frem

Vi er ved at revne af stolthed. Ved UC awards i starten af november fik vi vores første MVP (Most Valued Person!) som gik til Ole Mansfeld for over det seneste år at have bidraget med spændende add-ons til uCommerce. Ikke nok med det, så kunne vi også hjembringe en Powerhouse titel til Pragmasoft og en top 3 nominering for bedste Umbraco/uCommerce løsning for fit.NU, et online fitness koncept på abonnementsbasis.

Siden er vi gået i luften med fadølseksperten en helt nybrygget umbraco/uCommerce løsning. Løsningen byder på differentierede prislister til B2B kunder og integration til virksomhedens varelagersystem. Der er indarbejdet funktionalitet, der tillader virksomheden at kunne tilbyde kunderne billig fragt med egne biler, i de postnumre man dækker med egen levering.

E-handel tordner frem. FDIH har på baggrund af 1. halvårs tal vurderet, at danskernes e-handel i 2014 vokser med mere end 15 %, hvilket svarer til salg for mindst 72 mia. kr. på nettet fordelt på op mod 120 millioner handler.

Der er stadig alt for mange virksomheder som ikke er i stand til at betjene deres kunder over nettet .
Hvis du vil have et bud på hvordan du udnytter de muligheder for bedre kundebetjening, øget salg og adgang til nye markeder som ligger i e-handel, så giv os et ring.