.Net webudvikler med CMS erfaring.

Lad os prøve at vende tingene på hovedet for en gangs skyld. 

Denne stilling er IKKE drømmejobbet for dig, der elsker din nuværende stilling som klassisk datamatiker eller IT-ingeniør – eller hvis du har ambitioner om at kode bagdelen ud af bukserne dagen lang. 

Du vil nok heller ikke trives optimalt i jobbet, hvis du er webintegrator og tænker æstetik før alt andet eller designer med stort D. 

Du vil derimod få opfyldt alle dine karrieremæssige drømme, hvis du er lige midtimellem og ser dig selv som en .NET- og front-end-elskende webudvikler med appetit på fantastiske kolleger, inspirerende kunder og lækre løsninger. 

Er du på vej vores vej?
Hos Pragmasoft bliver du budt varmt velkommen af et særdeles skarpt team af udviklere og specialister udi softwareudvikling. 

Du vil også blive mødt af høje krav til din kunnen, og dine opgaver kommer til at spænde bredt. 

Fra vedligehold og forbedring af eksisterende applikationer til udvikling af nye CMS-løsninger i Sitecore og Umbraco. Og fra opbygning af user controls til integration med web services.

Det giver sig derfor sig selv, at du er dedikeret, fokuseret på topkvalitet, samarbejdsstærk og i det hele taget er en pragmatisk teknologi-fantast. 

Vi behøver nok heller ikke skrive, at du skal tænke forretningsorienteret og i helheder – med fuldstændig styr på deadlines, struktur og estimering. Eller at du finder det spændende at implementere nye teknologier, arbejder vedholdende, og tør sætte spørgsmålstegn ved ting, du ikke forstår. 

Så…
Er du træt af at drifte dagen lang?
Er du på udkig efter fagligt fantastiske kolleger?
Er du go-to-guy inden for dit felt?
Er du godt hjemme i én eller flere af disse discipliner:
- ASP.NET
- C#
- HTML5, CSS og/eller Javascript
- Sitecore og/eller Umbraco CMS

Så er du helt sikkert godt på vej ad vores vej! 

En pragmatisk hverdag venter
Hos Pragmasoft lever vi at skabe pragmatiske softwareløsninger med et strejf af genialitet. 

Det gør vi for en lang række af landets dygtigste virksomheder, og vi mener, i al beskedenhed, at vi selv er blandt de dygtigste. Det skyldes både, at vi giver god plads og sparring til talenter som dig, men samtidig bygger et unikt kollegialt miljø op, hvor trivsel, udvikling og faglighed har højeste prioritet. 

Derfor er vi sikre på, at vi kan give dig:
- En hverdag blandt branchens bedste… og rareste
- Mulighed for at blive lige så dygtig, som dine ambitioner rækker
- En nøglerolle i den videre udvikling af et vigtigt forretningsområde
- Løn efter dine kvalifikationer

Vi glæder os til at høre fra dig! 
 
Jobsamtaler foregår løbende, og har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Henning Tuesen på Tlf. 46934719 eller e-mail: henning@pragmasoft.dk