Vi søger en .Net webudvikler

Pragmatisk .NET web-udvikler 

Et godt fagligt miljø er noget af det allervigtigste for dig. Du vil gerne være en del af et team som elsker at lege med nye teknologier og som får et kick ud af at skabe spændende løsninger til interessante kunder. 
Hvis det lyder som dig og du samtidig er .net webudvikler så er du måske vores nye kollega. Pragmasoft er en innovativ softwareudviklingsvirksomhed i vækst. Vi oplever en markant efterspørgsel på vores kompetencer, hvorfor vi nu søger en dygtig .NET webudvikler der har lyst til at være en del af et spændende arbejdsmiljø 

Personlig og faglig profil
Du er dedikeret og har faglig stolthed. Sammen med resten af virksomheden brænder du for at skabe et fagligt stærkt arbejdsmiljø, der munder ud i kvalitetsstærke ydelser og tilfredse kunder.
Du finder det spændende at implementere nye teknologier, arbejder vedholdende, og du tør sætte spørgsmålstegn ved ting, du ikke forstår. Du tænker forretningsorienteret og i helheder og kan tage ansvar for, at du og dit team lykkes med projekterne. Du er ikke bange for at deltage i kundemøder og tager deadlines, struktur og estimering alvorligt. Du har en konstruktiv og ambitiøs tilgang til kvaliteten af dit eget arbejde og en proaktiv tilgang til kunder, kolleger og problemløsning. Du ved hvor vigtigt det sociale er og betragter dig selv som udadvendt. 

Jobbet
Dine opgaver kommer til at spænde fra vedligehold/forbedring af eksisterende applikationer til udvikling af nye CMS-løsninger i Sitecore og Umbraco. Fra opbygning af user controls til integration med web services.
Opgaverne løses i teams. For at sikre høj kvalitet og forankring samt genbrugbar og vedligeholdelsesvenlig kode udvikler vi efter anerkendte software patterns, herunder SOLID principperne.
Vi forventer, at du brænder for, og har en vis erfaring med, flere af nedenstående emner:
- ASP.NET
- C#
- HTML5, CSS og/eller Javascript
- Sitecore og/eller Umbraco CMS
- Desuden formulerer du dig godt på dansk såvel som engelsk.

Til gengæld tilbyder vi:
- Et godt socialt miljø med høj faglighed
- Fokus på kontinuerlig læring og opkvalificering
- En arbejdsplads med fokus på trivsel
- En central rolle i udviklingen af et vigtigt forretningsområde
- Løn efter dine kvalifikationer

Jobsamtaler foregår løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Vibeke D. Hansen på
Tlf. 46934719  eller e-mail: vibeke@pragmasoft.dk