Nyt rekordoverskud til Pragmasoft

Når Pragmasoft udvikler software, er velfungerende kode kun en del af leverancen. Benhårdt fokus på kommunikation og samarbejde skaber fundamentet for velgennemførte IT projekter og langvarige kunderelationer. At Pragmasoft metoden virker kan ses på bundlinjen.

Med et overskud på 4,2 millioner efter skat er der heller ikke megen tvivl om at Pragmasoft har fat i den lange ende.

Adm. Direktør Vibeke D. Hansen fortæller: ”Pragmasoft leverer softwareudvikling til store og mellemstore kunder og fungerer ofte som underleverandør til andre IT-huse, web- og reklamevirksomheder. Det sætter ekstra fokus på samarbejde. I forvejen handler de fleste udviklingsprojekter om at få verdner til at mødes. Teknikken skal møde den forretningsmæssige idé, og midt i det skal forskellige leverandører så finde ud af at arbejde sammen. Det er i dette spændingsfelt, at mange IT projekter bliver tabt på gulvet. Derfor har vi valgt at sætte kommunikationen og samarbejdet i højsæde. Fungerer det, følger resten med. Årets flotte resultat bekræfter den antagelse.”

”Vi er meget stolte over og tilfredse med resultatet. Det bekræfter, at vi har valgt det rigtige fokus. Pragmasoft er vokset meget hurtigt, og i den proces er det ekstremt vigtigt at være bevidst om sine værdier og kernen i succesen. Hos Pragmasoft ved vi, at det handler om at være verdensmestre i samarbejde”, slutter Vibeke D. Hansen.

Om Pragmasoft
Pragmasoft udvikler innovative IT-løsninger efter Pragmasoft metoden. Det betyder, at vi - gennem en fleksibel og gennemprøvet proces - sikrer et effektivt projektforløb og den rigtige løsning.
Vores løsninger spænder vidt fra systemer til håndtering af digitalt beskyttede e-bøger og e-lydbøger, backend systemer til store online spil eller systemer, værktøjer til support og service afdelinger, ID systemer, brugerstyringssystemer, mobilapplikationer samt sites baseret på anerkendte CMS-systemer.
Vores erfaring har vi fra samarbejde med store og mellemstore virksomheder og som samarbejdspartner for andre IT-huse, web- og reklamevirksomheder. Vi har stor erfaring med at indgå i større teams og trives i rollen som underleverandør.