Om os

Vi er store nok til at udvikle enhver løsning – og små nok til at tilpasse os enhver situation. 

Vi er erfarne nok til at have prøvet det meste – og unge nok til at turde noget nyt. 

Vi er nørder nok til at fortabe os i teknikken – og professionelle nok til altid at fokusere på målet.

Der er IT i alting i dag. Især i os.
Vi er tekniske løsningsmagere, som arbejder for at udvikle pragmatiske IT-løsninger, der kan gennemføres i praksis og til tiden. 

Det gør vi gennem vores kompetencer, pragmatiske værdier (se op), best practice principper og gennemprøvede systemer, men vigtigst: Ud fra det, der er jeres virkelighed. 

Vi arbejder både direkte for virksomheder og som underleverandør til større kommunikationshuse.

Uanset hvem vi arbejder med, skaber vi IT-systemet sammen med kunden – alt andet ville være ufleksibelt. Vi stiller en masse engagerede spørgsmål, som gør os i stand til at udvikle IT til netop jeres behov – så I får de løsninger, I drømmer om. 

Kvalitet er en elastisk størrelse, så selv om vi selvfølgelig søger den bedste løsning, er vi altid lydhøre. Også når noget ikke skal være bedre, men bare hurtigt færdigt. 

Vores forretningsforståelse er stor, men teknikken er vores ubetingede domæne. Netop derfor har vi bevidst fravalgt designere og konceptudviklere i vores team (dem har vi i vores netværk, hvis I har brug for de kompetencer). 

Teknikken er altså det, vi bidrager med – både når I som virksomhed søger en direkte samarbejdspartner, og når I som kommunikationshus søger en underleverandør.  
Det betyder, at vi sikrer effektivitet i alle led og samtidig er prisdygtige. Og det betyder meget for dem, vi arbejder sammen med.

Vil I være blandt dem, så kontakt os