Hvem er vi?

Pragmatisk IT-udvikling med kunden i centrum

Pragmasoft A/S er et softwarehus, født i 2005, beliggende i Aarhus, med 15 ansatte.
  
Vi leverer specialudviklede e-handels og web-løsninger gennem langvarige samarbejder med vores kunder. Vores forretningssans og høje tekniske kompetencer tillader os at bygge integrerede løsninger, der binder jeres systemer sammen. Det giver øget effektivitet både for jer og for jeres kunder. 

Vores vigtigste opgave er at forstå din forretning, og derigennem blive en dygtig partner, der tænker selv og kommer med forslag til forbedringer på dine vegne.

Den pragmatiske tilgang

Vi betragter vores kunder som vores kollegaer, og vores opgave er at udvikle fantastiske løsninger til fælles gavn.

Vi skal være ambitiøse kollegaer i vores kunders virksomhed, og vi skal kæmpe respektfuldt, for at skabe en god og sund fælles forretning.

Vores mantra er at vi skal stille de nødvendige spørgsmål - men vi skal også have vores bud på et svar. Med det menes at vi tager stilling til hvad vi selv ville gøre i den pågældende situation - hvis det var os der skulle træffe et valg. Det deler vi gerne med jer.

Vores arbejde er baseret på et ærligt og oprigtigt ønske om at tilføre værdi til vores kunders forretning. Vi vil kunne se os selv i øjnene, og vi vil kunne stå op om morgenen og glæde os til at møde vores kollegaer og kunder med vores produkt: IT løsninger der matcher opgaven og behovet.

Vi har modet til at indrømme hvis vi begår en fejl, og vi tør takke nej til opgaver vi ikke kan løse.

Vi kæmper for at fastholde IT branchen som en respekteret og ærlig branche, gennem gennemsigtige og klare aftaler mellem os og vores kunder.

Vi vil det langvarige samarbejde, baseret på tillid, faglighed og tårnhøj servicegrad.

Ulrik Sjørslev Pedersen

CEO

up@pragmasoft.dk

+45 8844 1000

Send Mail