KOMPETENCE

B2B E-Handel

Vi skubber B2B'er foran konkurrenterne med Integrerede e-handelsløsninger.

Online ordreafgivning og e-handel

B2B-virksomhederne har alle gode grund til at angribe e-handel lige på og hårdt. De helt åbenlyse fordele er fastholdelse af eksisterende kunder, mindre administration ved ordreoptag, flytte salgsmedarbejdere til nysalg/løsningssalg og sidst, men absolut ikke mindst, bliver jeres e-handelsløsning formentligt et salgsunderstøttende værktøj, der hjælper med information om tilbehør og alternative produkter, så I kan rådgive jeres kunder bedst muligt.

Hvorfor vælge os?

Hos Pragmasoft ELSKER vi at fremstille B2B e-handelsløsninger - så simpelt kan det siges.

Det skyldes, at vi med vores kompetencer har værktøjerne til at møde selv de mest krævende ønsker og komplicerede forretnings-gange. Samtidig kan vi med vores erfaring tilbyde en gennemtænkt og strømlinet proces, så vores kunder bliver mødt med effektivitet og lydhørhed, før under og efter vi har leveret løsningen.

Vores løsninger egner sig til virksomheden der vil i gang med e-handel, såvel som virksomheder der kræver tunge integrationer til bagvedliggende systemer.

Blev du inspireret af ovenstående?

Hvis ovenstående har været til inspiration, og du gerne vil videre med din virksomheds projekt, så er vejen ganske kort.
Ring 88 44 10 00 eller skriv til salg@pragmasoft.dk.

Vi glæder os til at tale med dig!

Ulrik Sjørslev Pedersen