CASE

Friendtex Shop

Læs med her og få svaret på hvordan man løser opgaven: at bringe 600 europæiske forhandlere af Friendtex og Once produkter online, med Umbraco og uCommerce.

Om Friendtex / once

Friendtex er Nordens største virksomhed indenfor salg af smart modetøj på private shopping basis. Salgsformen private shopping vinder mere og mere frem – ikke kun på grund af høj produktkvalitet kombineret med fornuftige priser, men også på grund af den hjemlige hygge og personlige service. Friendtex blev grundlagt i 1986 og har hovedkontor i tekstilhovedstaden Herning. Friendtex er en innovativ virksomhed som forhandler deres produkter igennem mere end 600 forhandlere i 12 lande.

Udfordringen

Med det øgede krav om online tilstedeværelse og det faktum, at den typiske forbruger har en presset tidsplan, har det været en nødvendighed at kunne tilbyde en online shopping oplevelse for Friendtex’ mange slutkunder. Samtidig har det været vigtigt at understøtte og  bibeholde fundamentet i Friendtex: den nære og personlige oplevelse, og at styrke de mange hundrede forhandlere med online salg.

Løsningen

Pragmasoft har i samarbejde med Friendtex designet og udviklet en Umbraco / uCommerce løsning, der tilbyder alle forhandlere deres egen e-handelsshop. Designet er enkelt, og billeder af Friendtex produkterne medvirker til at skabe en genkendelig og let anvendelig brugergrænseflade.

Fra centralt hold styres den sæsonaktuelle kollektion, som Friendtex kan opbygge via uCommerce e-handelsløsningen. Når en kollektion lanceres, kan Friendtex på en enkel måde udskifte den tidligere kollektion med den nye for alle shops. På under 10 minutter kan en ny shop oprettes og tildeles en forhandler. Forhandlerne kan så indtaste personlige oplysninger og en velkomsthilsen til besøgende på deres site.

Nye ordrer kommunikeres direkte til den enkelte Friendtex forhandler via emails. Forhandleren sørger herefter for, at de bestilte varer når ud til slutkunden.

Løsningen rapporterer naturligvis tilbage til Google Analytics, og fortæller hvilke varer, der er højaktuelle i hvilke lande, ligesom data om hvert enkelt køb registreres.